Pillanantkép

Pillanantkép

Gyengeség

2015. szeptember 19. - bölcsészmérnök

falo.jpg

A vallási fanatizmusra és a törzsi kultúrára épülő muszlim bevándorlók szemében Európa egy gazdag, ám identitás nélküli, cselekvésképtelen alakulat, ami velük szemben semmilyen ellenállásra nem képes. A migránsok folyamatosan tesztelik a határokat, hogy meddig mehetnek el. Az eddigi tapasztalataik azt mutatják, hogy tulajdonképpen bármeddig, mert azt látják, hogy ha elég erőszakosan lépnek fel, akkor velük szemben nem érvényesítik a törvényeket. Európa erőszakosságra kondicionálja a bevándorlókat a gyengeségével és folyamatos meghátrálásával.

A második világháború óta az európai kultúra lemond az erőszak alkalmazásáról. Ez a kultúra képtelen lesz megvédeni magát a kizárólagosságra és intoleranciára épülő iszlámmal szemben. Az egyirányú tolerancia önfeladást jelent, ami végül a megsemmisüléshez vezet. 

A bejegyzés trackback címe:

https://pillanatkep.blog.hu/api/trackback/id/tr157799962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Go Jóska 2015.10.26. 18:20:29

Nem kívánok vitatkozni a cikk tartalmával, de felhívnám a figyelmedet egy hibás szóhasználatra: a blogon következetesen "iszlám embereket", "iszlám bevándorlókat", stb. emlegetsz. Az iszlám a vallás megnevezése, nem a követőié. Ez így olyan, mintha "kereszténység embereket", vagy "buddhizmus embereket" írnál. Az iszlám követői a muzulmánok, vagy muszlimok, vagy mohamedánok, vagy, ha úgy tetszik: "arabok és niggerek", bár utóbbi meglehetősen pontatlan, mert vannak keresztény arabok és niggerek is, és vannak nem arab és nigger mohamedánok is, még fehérek is, pl. csecsenek, bosnyákok, utóbbiak még európaiak is.

bölcsészmérnök · http://pillanatkep.blog.hu/ 2015.10.26. 18:31:31

@Go Jóska: Köszönöm a hozzászólásod! Javítottam!

Novecento · http://novecento.blog.hu/ 2015.10.29. 07:09:29

„A tolerancia bűn, ha a gonosz megtűrését jelenti.” Thomas Mann
süti beállítások módosítása