Pillanantkép

Pillanantkép

Cigánymentes rockfesztivál Svédországban

2018. szeptember 02. - bölcsészmérnök

Kitiltották a cigányokat a göteborgi rockfesztiválról, mert korábban sok volt a zsebtolvajlás és a késelés.113.jpg

A kitiltást egészen addig fenntartják, amíg a cigányok nem tanulnak meg kulturáltan viselkedni és nem hagynak fel bűnöző életmódjukkal.  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pillanatkep.blog.hu/api/trackback/id/tr9114218337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sic! 2018.09.03. 13:29:18

A hívő keresztények kitiltották a miséről az almás istenkáromlókat, mert a spirituális elmélyülésre vágyó résztvevőket tiltakozásuk ellenére folyton leszólították és almát próbáltak rájuk tukmálni. A hangos visszautasítást bátorításnak értelmezték. Egyesek annyira rámenősek voltak, hogy almájukat erőszakkal próbálták az imádkozók szájába gyűrni; két esetben a mentősöknek gégemetszést kellett végrehajtaniuk a fuldokló áldozat megmentésére. Ezek után keresztények egy csoportja úgy döntött, zártkörű misét szerveznek, amelyre csak igazolt hívőt engednek be.
www.youtube.com/watch?v=oQbei5JGiT8
süti beállítások módosítása