Pillanantkép

Pillanantkép

Európa vezetői

2015. augusztus 28. - bölcsészmérnök

Jean Claude Juncker egy adóelkerülésre épülő országot hozott létre és működtetett 1995 és 2013 között. A Luxemburgi Nagyhercegség euró milliárdokkal károsította meg az EU állampolgárait azzal, hogy adóelkerülési lehetőséget biztosított az Európában tevékenykedő multinacionális cégek számára. Ezzel a magatartásával nyíltan szembehelyezkedett az európai állampolgárok érdekeivel. Jean Claude Juncker most is ezt teszi, amikor kiáll az írástudatlan iszlám emberek tömeges bevándorlása mellett. Vajon kinek az érdekeit képviseli Juncker?

Angela Merkel szírek millióit buzdította, hogy hagyják el az országukat és költözzenek Németországba. Vajon kinek az érdekeit képviseli Merkel?

Egyre nyilvánvalóbb, hogy a jelenlegi inkompetens EU politika termeli ki és erősíti meg az EU-ellenes szélsőséges pártokat. 
Európát tulajdonképpen a jelenlegi vezetői verik szét! 

A bejegyzés trackback címe:

https://pillanatkep.blog.hu/api/trackback/id/tr927740308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása