Pillanantkép

Pillanantkép

CEU

2015. augusztus 28. - bölcsészmérnök

Miért nézi le ennyire egy egyetem a diákjait? Ez a plakát ugyanis implicit azt üzeni, hogy az egyetemre a társadalmi együttélés alapvető normáit betartani képtelen, alul szocializált diákok járnak, akiket ilyen plakátokon kell figyelmeztetni a társas kapcsolatokban követendő helyes magatartásra.

Ha esetleg sok ilyen diák tanul a Közép-európai Egyetemen, akkor vajon ők meg fogják érteni a plakát üzenetét, és vajon lesz közülük olyan, amelyiket ez a plakát fogja visszatartani az erőszaktól? 

A bejegyzés trackback címe:

https://pillanatkep.blog.hu/api/trackback/id/tr527739214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyüssz topogni, Gecó? 2015.08.28. 22:55:29

Ööö, szerintem ez _kissé_ túl van bonyolítva, nekem ez egyszerűbben megy:

- Nálad, vagy nálam?

- Hazakísérhetlek?
- Meg hát!

- Letolod a bugyidat, vagy kiköpöd a rágódat?

De ez a legjobb:

- Mennyi?

Kikiáltás 2015.08.29. 00:07:36

A CEU egy amerikai pénzből finanszírozott faszkalap és liberál kommunista társaság némi vallásos beütéssel..és nem a katolicizmusra gondolok. Az az egyetem amelyik az állásinterjún a politikai nézeteiről faggatja az állásra jelentkezőt jó nem lehet.

Deep Throat 2015.08.29. 08:16:27

Mi lehet annak az embernek a fejében, aki ezt a plakátot megrendelte?
Tényleg elhiszi, hogy egy nemi erőszakolót ez vissza fog tartani?
A valóságérzékelés hiányáról árulkodik ez a plakát!

Tóninéni 2015.08.29. 15:01:11

@Deep Throat: Mi lehet a fejében? Elmondom. "Vajon ezeknek a pattanásos informatikusoknak, akik eddig csak a rezet baszták, hogy lehetne elmesélni ezt a dolgot úgy, hogy ők is megértsék, meg még egy kis lóvét is tudjak szakítani érte? Megvan! FOLYAMATÁBRA!!! " Valami ilyesmit tudok elképzelni.
süti beállítások módosítása