Pillanantkép

Pillanantkép

Je suis Charlie vs. Je ne suis pas Charlie

2015. január 09. - bölcsészmérnök

Nem vagyok Charlie! Nem célom mások vallását kigúnyolni, mások hitét megsérteni, mert nem hiszem, hogy ez lenne a sajtószabadság. Szerintem hatalmas tévedésben vannak, akik ezt állítják. 

Két szélsőség ütközött itt! El kell utasítani mindkettőt és el kell utasítani a média azon nyomását is, ami a két szélsőség közötti választásra akar kényszeríteni. Téves az a felvetés, hogy két lehetőségünk van csak, azaz a Kouachi testvérek vagy a Charlie Hebdo oldalára állhatunk csak. A terroristák elítéléséből ugyanis nem az következik, hogy azonosulnunk kell a Charlie Hebdo provokációival. Állhatunk a tolerancia, a békés egymás mellett élés és kölcsönös tisztelet oldalán is, mindkét szélsőségtől távol tartva magunkat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pillanatkep.blog.hu/api/trackback/id/tr337056265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása